Starten met je rijopleiding auto (B)

Ben je 16,5 jaar of ouder? Dan mag je beginnen met je praktijklessen. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Ben je 18 jaar of ouder op de dag dat je je rijbewijs haalt? Dan mag je direct zelf de weg op!

Praktijk en theorie

De praktijkopleiding brengt jou in contact met het hedendaagse verkeer. Daarbij krijg je waar mogelijk voornamelijk les van dezelfde instructeur. De praktijklessen duren 90 of 120 minuten en worden zoveel mogelijk in het examengebied gegeven waar u ook tijdens het examen zal rijden. Verder houden wij zoveel mogelijk rekening met de tijden waarop jij kunt lessen: overdag, ’s avonds of op zaterdag. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om de rijlessen met school of werk te combineren.

Voordat je bij het CBR een praktijkexamen af kan leggen, moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Om dit certificaat te halen kun je je aanmelden voor de wekelijkse theoriecursus op de rijschool. Rond je je volledige rijopleiding bij ons af, dan is de theoriecursus gratis!

Daarnaast vind je in onze webshop (ook aanwezig op deze site) allerlei hulpmiddelen om de theorie te leren. Je kunt hier onder andere een theorieboek aanschaffen of een online pakket om de examenstof te leren en te oefenen.

Zodra wij zien dat je voldoende klaar bent voor het praktijkexamen, plannen wij deze in overleg met jou in bij het CBR. Het slagingspercentage is bij ons erg hoog, waarbij het aantal benodigde rijlessen laag ligt. Zie voor de slagingspercentages ook deze site van het CBR https://www.cbr.nl/nl/rijschoolzoeker.htm.

Aanbiedingen

Naast losse rijlessen kun je bij ons ook gebruik maken van een aantal aanbiedingen. Maak je gebruik van een van deze aanbiedingen, dan krijg je hiervoor een bepaald aantal rijlessen, een tussentijdse toets, het praktijkexamen en de wekelijkse theoriecursus op de rijles. De aanbiedingen zijn een stuk goedkoper dan de onderdelen los!

Spoed

Wil je in een korte tijd je rijbewijs halen, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende mogelijkheden, wil je hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.

LOSSE ONDERDELEN  
Rijles 60 minuten (geschakeld)  €     60,00
Tussentijdse Toets  €    295,00
Praktijkexamen  €    295,00
Wekelijkse theoriecursus op de rijschool1
1 Gratis wanneer bij ons een volledige rijopleiding wordt gevolgd en afgerond. Vraag telefonisch naar de voorwaarden voor de theoriecursus (0492-322217)
 €    140,00
Faalangstexamen  €    386,50
BNOR-examen (staatsexamen)  €    353,00
Medische Rijtest  €    190,00
AANBIEDINGEN  
Aanbieding 20 Rijuren (Start & GO!)
20 Rijuren, tussentijdse toets, praktijkexamen.
 €  1550,00