Starten met je rijopleiding auto (B)

Ben je 16,5 jaar of ouder? Dan mag je beginnen met je praktijklessen. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Ben je 18 jaar of ouder op de dag dat je je rijbewijs haalt? Dan mag je direct zelf de weg op!

Praktijk en theorie

De praktijkopleiding brengt jou in contact met het hedendaagse verkeer. Daarbij krijg je waar mogelijk voornamelijk les van dezelfde instructeur. De praktijklessen duren 90 of 120 minuten en worden zoveel mogelijk in het examengebied gegeven waar u ook tijdens het examen zal rijden. Verder houden wij zoveel mogelijk rekening met de tijden waarop jij kunt lessen: overdag, ’s avonds of op zaterdag. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om de rijlessen met school of werk te combineren.

Voordat je bij het CBR een praktijkexamen af kan leggen, moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Om dit certificaat te halen kun je je aanmelden voor de wekelijkse theoriecursus op de rijschool. Rond je je volledige rijopleiding bij ons af, dan is de theoriecursus gratis!

Daarnaast vind je in onze webshop (ook aanwezig op deze site) allerlei hulpmiddelen om de theorie te leren. Je kunt hier onder andere een theorieboek aanschaffen of een online pakket om de examenstof te leren en te oefenen.

Zodra wij zien dat je voldoende klaar bent voor het praktijkexamen, plannen wij deze in overleg met jou in bij het CBR. Het slagingspercentage is bij ons erg hoog, waarbij het aantal benodigde rijlessen laag ligt. Zie voor de slagingspercentages ook deze site van het CBR https://www.cbr.nl/nl/rijschoolzoeker.htm.

Aanbiedingen

Naast losse rijslessen kun je bij ons ook gebruik maken van een aanbieding. Maak je gebruik van deze aanbieding, dan krijg je hiervoor een bepaald aantal rijlessen en een tussentijdse toets. De aanbieding is dan goedkoper dan de onderdelen los!

LOSSE ONDERDELEN  
Theorie examen CBR één op één gereserveerd door de rijschool  €     165,00
Rijles 60 minuten (geschakeld)  €      65,00
Tussentijdse Toets  €    305,00
Praktijkexamen €     305,00
Faalangstexamen  €    405,00
BNOR-examen (staatsexamen)  €    375,00
Medische Rijtest  €    250,00
   

AANBIEDINGEN 18 Rijuren (Start)

 
18 Rijuren en Tussentijdse toets.                                nu voor €  1375,00
Zonder aanbieding € 1.475,00  
Het is mogelijk om de aanbieding 18 Rijuren in 2 termijnen te betalen.